Proces

Een klant die een trappenhuis wil bouwen, dient:
  1. Een eerste visie van de trap te hebben, d.w.z., te weten welke trap hij qua vorm en materialen wil. Dat kan gedaan worden in overleg met een eigen architect, met behulp van onze internet webpagina of door raadplegen van gespecificeerde woonmagazines.
  2. Hoofdafmetingen te hebben: vanaf de vloer van de ene verdieping tot de vloer van de andere verdieping, afmetingen van de opening voor de trap, de dikte van plafond, locatie van muren en ramen in de trap zone.
  3. Naar ons bedrijf te komen waar kwalificeerde medewerkers met behulp van een speciaal computerprogramma mogelijke varianten van uw trappenhuis maken. In overleg met u kiezen ze de meest geschikte variant en stemmen de te gebruiken materialen af. Op basis van deze gegevens worden de kosten voor het ontwerp, produceren en montage van het trappenhuis berekend, termijnen vastgesteld en een contract gesloten.
  4. Het proces wordt korter wanneer een klant een eigen bouwkundig ontwerp heeft. Op basis van het ontwerp worden de technologische oplossingen afgestemd, de prijs berekend en een contract gesloten.
  5. Nadat deze stappen zijn uitgevoerd, wordt een trappenproject voorbereid en start het proces van het produceren. Ten eerste worden de trappenbomen geproduceerd en gemonteerd. De klant gebruikt de trappenbomen tijdelijk, om naar de hogere verdieping te komen. Nadat de bouwwerkzaamheden zijn uitgevoerd, worden detreden en trapleuning gemonteerd. De trapleuning kan ook pas dan worden gemonteerd wanneer de grote meubelstukken naar de hogere verdieping zijn gebracht.
Om de kwaliteit van de trap te handhaven en deze niet te beschadigen raden we aan om de montage pas dan te beginnen wanneer de afwerking klaar is of vóór het laatste verven van muren. Nadat alle werkzaamheden zijn uitgevoerd, wordt de trap aan de klant gepresenteerd.

 

 

 

X Your request has been sent succesfully.
We'll contact you soon.